Witam, od niedawna mieszkam w Krakowie i mam pytanie do mieszkanców tego pieknego miasta, gdzie mozna zjeść tu najlepsza włoska pizzę. próbowałam juz w Da grasso, 3 papryczki, Bonelli, ale nie jestem do końca usatysfakcjonowana :(
Pomożecie wielkiej fance pizzy?
Najlepsza pizza w krakowie
-
Napisano 1 rok temu #
-
Dobra i tania jest w Domu Pizzy na Kremerowskiej, boczna
Karmelickiej. Ale nie wiem czy lepsza od wyżej wymienionych, bo nie
jadam w tak drogich miejscach ;)Napisano 1 rok temu # -
Nie znam tych restauracji które wymieniłaś, więc trudno jest mi ocenić na ile jesteś koneserką pizzy ;) a w Krakowie jak nigdzie indziej pizzerii i restauracji wloskich pod dostatkiem, więc masz gdzie smakować.
ze swojego doświadczenia mogę polecić pizzerie Pod Aniołkami na rynku, nie pamiętam ulicy sorry... sprzedają tam naprawdę przepyszną
pizzę :) kto był, ten wie o czym mówię. Na grubym cieście, z całą
masą składników ;D Faktycznie po smaku czuć że to "Pizzeria z najdłuższą tradycją
w Krakowie" :)Napisano 1 rok temu # -
Cyklop zdecydowanie najlepsza pizzeria w krakowie.
większość krakowskich pizzeri się do niej nie umywa, nie wspominając już o stosujących wyroby sero podobne picollo dracula itp...Napisano 1 rok temu # -
Hej! Dzięki za podpowiedzi, na pewno odwiedzę każdą pizzerie którą prponujecie ;) A co powieice o Hallo pizza na dobrego pasterza. zamówiłam ostastnio u nich pizzę formaggia i brocolli (z waryzwami) i były przespyszne, jak na razie to moj faworyt !
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.