Witam mam na imię Marcin i jestem z Krakowa mam takie pytanie czy pojawiają sie turnieje/konkursy o tytuł mistrza pizzy coś takiego jak mistrz kuchni ??? bardzo proszę o podanie jakiś szczegółów będę bardzo wdzięczny ...
serdecznie pozdrawiam Marcin
Witam mam na imię Marcin i jestem z Krakowa mam takie pytanie czy pojawiają sie turnieje/konkursy o tytuł mistrza pizzy coś takiego jak mistrz kuchni ??? bardzo proszę o podanie jakiś szczegółów będę bardzo wdzięczny ...
serdecznie pozdrawiam Marcin
jeżeli masz ochotę to zapraszam do warszawy.razem ze znajomymi oganizujemy nieformalne mistrzostwa pizzerów.kazda osoba ktora chce moze w nich wziąść udział.myslelismy o pokazach ale nie wiemy jak do tego przekonac sanepid
Tu polecam Naprawdę bardzo dobra pizza ;)
a co sanepid jestprzeciw takich pokazow ??? a gdzie sie mozna doszkolic acrobtici ??
bo cjhodzio to ze cos tam zucam tylko ciasto toche za miekkie troche nawet bardzo i jak sie zaczynam bawic to juz musze konczyc bo juz jest za cienkie macie jakies pomysly co zrobic zeby ciastko bylo bylo super to robienia acrobatyki ???serdecznie pozdarwiam marcin
Musisz się zalogować, aby móc pisać.