Peperoni, wegetarianska, hawajska, pepperoni, frutti di mare ?? jaka? wszelkie oryginalne pomysly mile widziane ;) Moja ulubiona to 4fromaggi (mozzarella, parmezna, gouda, plesniowy), ewntualnie do tego jakieś anchoa albo tuńczyk, bon apetit!
Jaką pizze lubicie najbardziej?
-
Napisano 1 rok temu #
-
caprese czyli mozzarella juz usmazona ze swiezymi pomidorami najlepsza,ewentualnie nocina mniam!
Napisano 1 rok temu # -
moja najulubieńsza to chyba ze szpinakiem i z fetą albo gorgonzolą, hawajska tez jest miodzio :)))
Napisano 1 rok temu # -
Ja najbardziej lubię prosciutto, z szynką, serem, sosem i dodatkowo biorę sobie pieczarki.
Napisano 1 rok temu # -
Alma23 masz racje, ta ze szpinakiem jest gites, az się głodny zrobiłem xD
ja jeszcze dorzucę pizze bolognese, koniecznie z ostrymi papryczkami jalapenos ;)))Napisano 1 rok temu # -
z warzywami które akurat mam pod reką ,najlepiej: pieczarki, cukinia, kukurydza, papryka, oliwki, pomidory suszone, świeża bazylia, słowem totalny mix i duuużo ;P
Napisano 1 rok temu # -
Ja najbardziej lubię proste pizze, czyli przeważnie Margherita (czasem z salami) z sosem czosnkowym (od roku, wcześniej z pomidorowym). jeszcze lubię z oliwkami i tabsco na ostrrrro!
Napisano 1 rok temu # -
Kurczak grillowany, sos czosnkowy, dużo dużo sera, oj chyba wiem co dziś będę jadła na kolację :P
Napisano 1 rok temu # -
A ostatnio zakochalem się w pizzy o nazwie delicata: mozzarella, ser mascarpone, łosioś, krewetki, palce lizać, mniam!
Napisano 1 rok temu # -
Quattro formaggi - prosta i pyszna, im mniej dodatków tym lepiej, pizza to w końcu jedzenie biednych haha!
Napisano 1 rok temu # -
moja ulubiona to kompozycja wlasna np/ oliwki [najlepiej zielone!;)] oraz chilli, cebula, papryka lub kukurydza, plus of kors podwójna porcja sera ;P
Napisano 1 rok temu # -
Moja ulubiona pizza to oryginalna włoska wegetariańska z warzywami z grilla, w polsce niestety cięzko o taką ;(
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.